Seneste Tweets

Rasmusrock Spiller på @Kraemmerfest den 23 juli kl 15. Kom glad #Ballerupkræmmer #kræmmerfest #fourjacks
Rasmusrock Nu udkommer min nye single ' Yin & Yang '. Senere udkommer min EP

Aktiviteter & Nyheder

Dagens Foto

Lydprøver Restaurant Barbacoa –  Puerto Rico Las Palmas Marts 2015

Nu udkommer min nye single ` Yin & Yang `.

Denne  uge  bliver  min  nye  single  cd  udsendt,  gennem PLAY  MPE.  Senere  på  året  udkommer  så  min  EP  James Rasmussen . Har gået og ventet på  Sony Records, der  viste  interesse i  min musik, men Sonys  betingelser  for  at  udgiv  min  musik,  takkede  jeg  nej  til

2016 udgivelse

2016 udgivelse

.

1 comment to Nu udkommer min nye single ` Yin & Yang `.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>