Aktiviteter & Nyheder

Dagens Foto

Jacks

James Rasmussen TRIO

James Rasmussen Trio:
James Rasmussen, sang og guitar
Søren Engel , bas og kor
Klaus Menzer, trommer og kor.
Trioen har eget musikanlæg til alle formål, dog højst lyd til at dække 400
James Rasmussen, sang og guitar. Jeg var selv en del af Vokal gruppen ” Four Jacks ” hvor også John Mogensen, Bent Werther, og Poul Rudiander deltog. Jeg afløste Otto Brandenburg i 1958, og jeg sang sammen med de 3 andre herrer i 5 år. I 1963 opløstes vi.
I dag består min trio udover jeg selv, også af Søren Engel, bas og kor. Søren er kendt fra mange sammenhænge bl. a. Delta Cross Blues Band, og det populære John Mogensen show, ” Så længe jeg lever “. Klaus Menzer, trommer og kor, Klaus har spillet med Gud og hver mand og medvirket på opimod 1000 udgivelser. Klaus er en legende på musikscenen og modtog i 2009 Ken Gudman prisen
Vi spiller musik, som er meget populært. Vi repræsenterer et godt stykke kultur, som er brændt ind i mange menneskers bevidsthed – og ligemeget hvor i landet vi kommer, giver musikken genklang.
Vi har alle de sange med, som ” Four Jacks ” i sin tid havde så stor succes med. Det er sange som – Oh marie a ve hjem te dig – Mandalay – Tom Dooley – Op til Alaska – Personality etc. Udover det spiller vi også en del af John Mogensens populære sange.
James Rasmussen
Booking kan formidles gennem telefon 38 60 42 68. ved mail eller ved at benytte kontaktformularen her.
     
Pressemateriale kan downloades via “presse og PR” eller her
 
Default 1